icon

Best Western Plus Hotel Plaza

25 etager til møder mellem mennesker i det centrale Västerås

Best Western Plus Hotel Plaza er centralt beliggende i Västerås og tilbyder såvel feriegæster som forretningsrejsende en komplet hoteloplevelse. Her kan du bo, spise, mødes og gå i spa sammen med venner, familie eller kolleger og nyde en fantastisk udsigt over byen.

Hyggelige værelser med udsigt

Hotellet tilbyder 202 moderne og pænt indrettede værelser fordelt på tolv etager. Mange af værelserne har rummelige senge og en mageløs udsigt over søen Mälaren eller Västerås by. Ud over enkelt- og dobbeltværelser er der en række dejlige juniorsuiter og nogle rummelige suiter øverst oppe på hotellet.


Restaurant, skybar og spa

I Restaurant Lobbybaren kan du nyde en god morgenbuffet, en luksuriøs brunch, dagens frokost eller en treretters middag sammen med en velvalgt vin fra hotellets vinkælder. Hvis du vil have velkomponerede cocktails på en af Västmanlands højest beliggende barer, er du velkommen til 24. etage og hotellets hyggelige skybar.


På hotellets øverste etager er der spa med fire behandlingsrum, rummelige omklædningsrum og en glasinddækket sauna på 25. etage, der byder på en oplevelse ud over det sædvanlige. I spaafdelingen kan du også booke en dejlig krops- eller ansigtsbehandling eller en massage. Ud over spaen er der også et veludstyret motionsrum til dig, der ønsker at træne under dit ophold.


Central beliggenhed i Västerås

Hotellet har en fremragende beliggenhed i Västerås, kun fem minutter fra hovedbanegården. Der er både butikker, restauranter, barer og caféer inden for gåafstand. Derudover er der flere seværdigheder, såsom Västerås Slot og Botanisk Have, hvis det er første gang, du besøger byen.

Kundevurderinger: 4,3/5 (3.227) anmeldelser
Best Western Plus Hotel Plaza

Kopparbergsvägen 10, 721 09 Vasteras

Telefon: +46 21101010

E-mail: info@plazavasteras.se

icon

Västerås tredje højeste bygning

Skyskraberen, som Best Western Plus Hotel Plaza ligger i, blev bygget i 1990, da Västerås fejrede 1000-års byjubilæum. I begyndelsen mente mange, at en 81 meter høj skyskraber ville ødelægge bybilledet. Heldigvis skete det ikke, og i dag er bygningen et meget populært indslag i byen.

Vælg værelse

Mad og drikke

Restaurang

Morgenmadsbuffet er inkluderet

Morgenmaden er noget af det bedste ved at bo på hotel. Derfor er den altid inkluderet i prisen, når du bor på hotellet. Morgenmad er også et spørgsmål om personlige præferencer, og man vil helst nyde den på sin egen måde. Best Breakfast-konceptet indebærer, at du selv kan vælge blandt et stort udvalg af ordentlige råvarer. Med Best Breakfast får du en god start på dagen!

Restaurang

Lobbybar

I lobbybaren serveres både morgenbuffet, dagens frokost og aftensmad a la carte. I weekenden kan man også nyde en lækker brunch. Restauranten serverer mad med svenske smage og lokale råvarer. Til maden er der et stort udvalg af vin, øl, cider, bobler og alkoholfri drikke at vælge imellem.

Skybar

Velkommen til en af Sveriges højest beliggende barer! Med den fantastiske udsigt og de velkomponerede cocktails er du sikker på at opleve en fantastisk storbystemning her. Hver fredag og lørdag er der en DJ på stedet, og derudover er der flere spændende arrangementer som f.eks. ølsmagning og livekoncerter.


Værd at vide

icon
Ind-og udcheckning

Indcheckning: kl. 15:00

Udcheckning: kl. 12:00


icon
Barn

To børn på op til 12 år bor gratis sammen med en betalende voksen, hvis der ikke er behov for ekstraseng.


icon
Kæledyr

Kæledyr er tilladt mod et gebyr på 250 SEK pr. værelse og nat.


icon
Green Key

Hotellet er miljømærket med Green Key, turismens internationale miljømærkning.


icon
Parkering

I hotelbygningen er der et opvarmet parkeringshus med betalingsparkering, som Aimo Park står for.


Andre ydelser

 • Restaurant
 • Morgenmadsbuffet er inkluderet
 • Lounge/bar
 • Ekspres udtjekning
 • Sen udtjekning
 • Wi-fi
 • Forretningscenter
 • Print-service tilgængelig
 • Konferencelokaler
 • Udstilling/ konferrencelokaler
 • Pakketjenester
 • Tilgængelige faciliteter
 • Parkering ved hotellet
Bastu v ning

Skyspa

Som gæst på Best Western Plus Hotel Plaza har du adgang til en fantastisk spa på 23. og 25. etage mod et gebyr. Her kan du slappe af med en milevid udsigt over Västerås by og søen Mälaren. Spaen har fire behandlingsrum og to forskellige saunatyper, hvoraf den ene er glasinddækket og ligger øverst oppe på 25. etage.

Skygym

Hvis du vil holde træningen ved lige under dit hotelophold, kan du besøge hotellets store motionsrum på 22. etage. Her er der konditions- og styrketræningsmaskiner og andre træningsredskaber.

Møder og konference

icon

202

Hotelværelser

icon

8

Mødelokale

icon

150

Bio opstilling

Hotellet tilbyder otte fleksible og moderne konferencerum og yderligere 12 mødelokaler i B26, som ligger i samme bygning. Lokalerne er velegnede til store events samt mindre møder og digitale produktioner.

Konferencebooking

E-mail: info@plazavasteras.se

Telefon: +46 21 10 10 10

 • Explore Hub konferens

  Explore Hub

  iconMax 150 gæster
  icon310 m2

  Explore Hub er hotellets største lokale, som er velegnet til foredrag, kurser og større konferencer. Lokalet kan nemt tilpasses til jeres ønsker og behov.

 • The Hub konferens

  The Hub

  iconMax 100 gæster
  icon230 m2

  Et stort lokale, som er meget fleksibelt og kan tilpasses til formålet takket være skydedøre i glas, gardiner og justerbare møbler. Velegnet til forskellige typer møder, både på stedet, eksternt eller i hybridform.

 • Corner konferens

  Corner

  iconMax 50 gæster
  icon100 m2

  Et moderne studie, der passer til både større og mindre digitale produktioner, kurser og møder. Her er der desuden studielys, studiemøbler og en filmskærm.

icon

Hvorfor Best Western Plus?

Plusset står for det der lille ekstra. Firestjernede, moderne hoteller med lækkert design og god beliggenhed, ofte i større byer.