Spring til hovedindhold
Best Western logo

Best Western Plus Hotel Odense

Hyggeligt hotel ved natur og storbyen Odense

I hjertet af Fyn ligger Best Western Plus Hotel Odense, ikke langt pulserende byliv og afslappende natur. Her kan du udforske et hav af attraktioner for hele familien, opleve koncerter og nyde den rolige natur. Hotellet tilbyder kolde forfriskninger i både loungeområdet og restauranten, hvor fynske råvarer er i fokus.

Træd ind i det moderniserede hotel og oplev den behagelige atmosfære. Hotellet tilbyder rummelige værelser, en moderne restaurant inspireret af fynske råvarer og fremragende mødefaciliteter. Hotellets centrale beliggenhed giver nem adgang til lokale attraktioner og transportmuligheder. Hotellets venlige personale er altid klar til at hjælpe, så du kan nyde det bedste af Fyn. Uanset om du ønsker at udforske nærområdet eller slappe af på hotellet, har vi det perfekte ophold for dig.


Værelserne

Hotellet tilbyder rummelige værelser med moderne faciliteter, som er designet til at give en afslappende atmosfære, oplagt til at slappe af efter en dag med møder eller sightseeing. Alle værelser er moderne indrettede med bløde toner og udstyrede med gratis wi-fi, Tv med indbygget Chromecast og arbejdsplads, hvilket gør dem ideelle for både forretningsrejsende og turister. For familier tilbyder vi store familieværelser, der sikrer et behageligt ophold for alle.


Fitness og sauna

Som gæst kan du nyde både afslapning og velvære i hotellets sauna og fitnesscenter. Kan du lide at bevæge dig i den friske luft, har receptionen løberuter og gåstier, så du kan udforske de naturskønne omgivelser på en frisk løbe- eller gåtur. 


Morgenbuffet, restaurant og loungeområde

Tilkøb morgenmad og start dagen med en lækker morgenmadsbuffet i hotellets restaurant Fionie, som tilbyder et bredt udvalg af friske og lokale råvarer. Restauranten er også åben til a la carte om aftenen og kombinerer det fynske køkken med et fransk touch. Er du lækkersulten, er baren i loungeområdet ved receptionen et oplagt sted til afslapning med kolde drikke, snacks, tapas og små frugtfade.


En central beliggenhed i hjertet af by og natur

Fyn er kendt for sin smukke og frodige natur, bølgende landskaber og charmerende landsbyer, hvor der er flere cykel- og vandreruter i Kohaveskoven og rundt om søer. Udover den fynske natur er øen er rig på historie, familievenlige seværdigheder og kultur. Gå en tur til Rosengårdcenteret, hvor der er gode shoppingmuligheder og en stor biograf. Med letbanen kan du også let komme ind til Odense Centrum, som blandt andet er kendt for at være forfatteren H.C. Andersens fødeby. Besøg her Odense gågade, Odense havn og friluftsbad, H.C. Andersen museet eller kulturelle oplevelser, shopping og hyggelige caféer.

Kundevurderinger: 4,3/5 (123 anmeldelser)
Best Western Plus Hotel Odense

Orbekvej 350, 5220 Odense

Telefon: +45 65 56 01 00

E-mail: info@hotelodense.dk

Vælg værelse

Mad og drikke

Restaurant Fionie

Restaurant Fionie på Best Western Plus Hotel Odense byder på en moderne og rummelig stemning med stort lysindfald. Køkkenet er inspireret af det franske køkken med et fynsk touch, hvor der tilbydes lækre a la carte-retter lavet af lokale råvarer. Du kan også nyde din mad på hotellets udendørs terrasse.

Tilkøb morgenmadsbuffet

Morgenmad er et af højdepunkterne ved at bo på vores hotel. Morgenmad er en meget personlig ting, og alle ønsker at nyde den på deres egen måde. Best Breakfast-konceptet betyder, at du selv kan blande og vælge fra et vidunderligt udvalg af gode og lokale ingredienser. Med Best Breakfast får du en god start på dagen!

Bar og loungeområde

Hotellet har en lys og behagelig bar og loungeområde ved receptionen, hvor der også er mulighed for at sidde udendørs i loungemøbler. Loungeområdet er oplagt til afslapning med kolde drikke, snacks, tapas og små frugtfade.


Værd at vide

Ind-og udcheckning

Indcheckning: kl. 14:00

Udcheckning: kl. 10:00


Barn

Et barn op til 12 år overnatter gratis sammen med to betalende voksne i de eksisterende seng.


Kæledyr

Hotellet tillader kæledyr ved efterspørgsel mod et gebyr på 300 kr. per nat med én hund per værelse og inkluderer en velkomstpakke med tæppe, hundeposer, godbidder, vandskål og en bold. Hunde er ikke tilladt i restauranten, men ved udendørs serveringer. Én km fra hoteller er en stor hundeskov med grønne områder. Kontakt hotellet før din ankomst.


Parkering

Parkering er gratis. Hotellet har 1.900 parkeringspladser, hvoraf 26 er med Clever ladestandere.


Andre ydelser

  • Restaurant
  • Lounge/bar
  • Sauna
  • Fitnesscenter
  • Receptionen er åben 24 timer
  • Konferencelokaler
  • Gratis parkering
  • Udendørs parkering

Fitness

Besøg hotellets fitnessrom med udvalgte træningsmaskiner og løse håndvægte. Rummet er godt til dig, som ønsker at opretholde din træningsrutine under dit ophold.

Sauna

Besøg hotellets sauna og nyd varmen og roen. Saunaen er placeret I underetagen.

Gå- og løberuter og cykeludlejling

Udforsk nærområdet med løberuter, som du kan få udleveret i receptionen. Ruterne fører dig gennem de naturskønne omgivelser og er en frisk måde at opleve Fyn på, hvad enten du foretrækker en kort gåtur eller en længere løbetur.


Kan du lide at cykle rundt og opleve nærområdet, kan du leje cykler på hotellet.

Møder og konference

304

Hotelværelser

12

Mødelokale

3300

Bio opstilling

På hotellet kan du holde alt fra små til større konferencer og messer. Alle møde- og konferencelokaler er udstyret med projektor eller skærm, whiteboard, blokke, penne og mindst to mikrofoner i de større lokaler.

  • Jyske Bank Arena

    Area5250 m2

    Jyske Bank Arena har plads til 5.000 stående gæster, men også en indretning og akustik, der passer perfekt til de mere intime koncerter, for op til 4.000 siddende gæster.

  • Hal A

    Number of personsMax 3300 gæster
    Area2835 m2

    Med højt til loftet, kan dit næste møde, konference, kongres eller messe blive afholdt let, elegant, effektivt og med plads til at trække vejret.

  • Hal B

    Number of personsMax 2600 gæster
    Area2160 m2

    Med højt til loftet, kan dit næste møde, konference, kongres eller messe blive afholdt let, elegant, effektivt og med plads til at trække vejret.

Hvorfor Best Western Plus?

Plusset står for det der lille ekstra. Firestjernede, moderne hoteller med lækkert design og god beliggenhed, ofte i større byer.