Spring til hovedindhold
Best Western logo

Best Western Hotel 23

Familiehotel med charme og komfort

I udkanten af den skånske by Löddeköpinge, i området Stop 23, finder du Best Western Hotel 23. Her kan du bo i lyse, hyggelige værelser og holde møder i et af de to konferencelokaler. Hotellet har en fremragende beliggenhed for dem med bil, tæt på motorvejen og med stor gratis parkering. Der er både Tesla Superchargers og andre ladestandere til elbiler på stedet, så det er nemt at oplade bilen under opholdet.

Hotellets værelser 

Best Western Hotel 23 bestræber sig på at tilbyde komfortable og hyggelige værelser til alle sine gæster. De fleste værelser har praktiske sengeskabe og køjesenge - perfekt til et sjovt og behageligt ophold for hele familien. 


Mad og møder 

Hver dag begynder med en indbydende morgenbuffet, der er fyldt med ingredienser, som giver dig den bedst mulige start på dagen.


Nyd derefter en smag af amerikansk nostalgi på Lucy's Diner, som ligger i samme lokaler som hotellet. Den er indrettet som en klassisk diner fra 1950'erne og byder på en atmosfære af retrocharme og god mad, hvor du kan nyde burgere og milkshakes om aftenen. Lucy's Diner drives separat fra hotellet, men tilbyder alle gæster en unik madoplevelse.   


Hotellet har to lyse og luftige konferencelokaler, som er udstyret med moderne teknologi. Med sin strategiske placering mellem Malmø, Lund og Landskrona tiltrækker hotellet gæster fra et større geografisk område til deres møder og arrangementer. 


Ting at lave i og omkring Löddeköpinge 

Oplev Stop 23-området med dets mange butikker og faciliteter inden for rækkevidde af hotellet.   


Löddeköpinge har været en livlig markedsplads siden vikingetiden. For de historieinteresserede er et besøg på frilandsmuseet VikingaTider et must. Udforsk også de smukke naturområder i nærheden, f.eks. Salvikens strandenge, Järavallens friluftsområde og naturreservatet ved Löddeöns flodmunding.   


For golfentusiaster er der flere faciliteter i nærheden, bl.a. Barsebäck Golfklubb, Björkanäs Golfklubb, Örenäs Golfklubb og Kävlinge GK. Hotellets beliggenhed gør det også til en perfekt base for shopping i det nærliggende indkøbscenter og butikker eller for en afslappende dag på stranden i Barsebäck, som kun ligger 8 minutters kørsel fra hotellet.

Kundevurderinger: 4,3/5 (645 anmeldelser)
Best Western Hotel 23

Marknadsvägen 1, 246 42 Löddeköpinge

Telefon: +46 46 2852400

E-mail: info@hotel23.se

23 is the magic number

Da de nuværende ejere overtog driften af hotellet i 2023, besluttede de også at ændre navnet fra Dahls hotel til Best Western Hotel 23. Nummeret 23 kan findes i det område, hvor hotellet ligger, både i indkøbsområdet Stop 23, og når man drejer af ved afkørsel 23 for at komme hertil fra motorvej E6.

Vælg værelse

Mad og drikke

Morgenmadsbuffet er inkluderet

Morgenmaden er noget af det bedste ved at bo på hotel. Derfor er den altid inkluderet i prisen, når du bor på hotellet. Morgenmad er også et spørgsmål om personlige præferencer, og man vil helst nyde den på sin egen måde. Best Breakfast-konceptet indebærer, at du selv kan vælge blandt et stort udvalg af ordentlige råvarer. Med Best Breakfast får du en god start på dagen!


Morgenmad serveres:

Mandag-fredag ​​06.30-09.30

Lørdag-søndag og helligdage 07.30-10.00

Lucy´s Diner

Velkommen til restauranten, der er indrettet som en klassisk amerikansk diner fra 50'erne. Her serveres ordentlige portioner hjemmelavet mad. På hverdage kan du bestille dagens frokost.

ucy's Diner drives separat fra hotellet.


Værd at vide

Ind-og udcheckning

Indcheckning: kl. 15:00

Udcheckning: kl. 11:00


Barn

To børn på op til 12 år bor gratis sammen med en betalende voksen, hvis der ikke er behov for ekstraseng.


Kæledyr

Kæledyr er ikke tilladt.


Parkering

Stor gratis parkering uden for hotellet. Her er også ladestandere fra Tesla.


Andre ydelser

  • Morgenmadsbuffet er inkluderet
  • Lounge/bar
  • Sen udtjekning
  • Skopudsning maskine
  • Konferencelokaler
  • Gratis parkering

Motionsrum

Hvis du vil træne under dit ophold, er du velkommen til at benytte hotellets fitnessrum. Der er motionscykler, løbebånd, kettlebells, håndvægte, elastikker og meget mere.

Møder og konference

44

Hotelværelser

2

Mødelokale

67

Bio opstilling

Hotellets konferencelokaler er fuldt udstyrede, så I kan holde en optimal konference eller et større forretningsmøde.

Frugt, vand, kaffe og te er altid inkluderet.

Hotellet arrangerer kaffe, frokost og middag på hotellet alt efter jeres ønsker.

Konferencebooking

E-mail: info@dahlshotell.se

Telefon: 046-285 24 00

  • Det store rum

    Number of personsMax 70 gæster
    Area95 m2

    Et stort konferencerum med dejligt lysindfald. Perfekt til større møder.

  • Det lille rum

    Number of personsMax 12 gæster
    Area25 m2

    Lyst og luftigt konferencerum med konferenceopstilling.

Hvorfor Best Western?

Best Western er rygraden i vores hotellandskab. Tre-eller 4-stjernede hoteller, lige ulige overalt.