Der hersker ingen tvivl om, at det er vigtigt at sove godt i en god seng på et hotel. Men det er selvfølgelig ikke kun dejligt at sove godt, men også at spise godt, når du er ude at rejse.
Hos os er der mange hoteller, der investerer lidt ekstra i at tilbyde deres gæster en mindeværdig madoplevelse – her er et par gode tips!
Odense
Fionie
Restaurant Fionie på Best Western Plus Hotel Odense byder på en moderne og rummelig stemning med stort lysindfald. Køkkenet er inspireret af det franske køkken med et fynsk touch, hvor der tilbydes lækre a la carte-retter lavet af lokale råvarer. Du kan også nyde din mad på hotellets udendørs terrasse.
Best Western Plus Hotel Odense Vejle
ToRVEhallerne
Best Western ToRVEhallerne i Vejle er et dejligt hotel med stor fokus på gastronomi, som huser tre forskellige restauranter. Oasia lokker med luksussushi og velsmagende wokretter, hos Bisteca spiser du frisk pasta, surdejspizza og lækre bøffer og hos Jacobsen kommer inspirationen fra det danske køkken. Gå ikke glip af Ginbar, som byder på over 100 typer gin fra alle verdens hjørner.
Best Western ToRVEhallerne Herning
Restaurant Sankt Jørgen
En af Hernings ældste restauranter, Restaurant Sankt Jørgen, ligger i det firestjernede Best Western Plus Hotel Eyde. Her følger man årstidens råvarer og holder fast i gamle traditioner. På menukortet finder man både traditionelle danske retter samt spændende retter med internationalt islæt. Vinkortet opdateres løbende, så det passer til køkkenet og efter sæsonen.
Best Western Plus Hotel Eyde Fredrikshavn
Empire
På Fredrikshavns hyggelige boutiquehotel Best Western Hotel Herman Bangs restaurant Empire mødes både hotellets gæster og byens beboere for at nyde maden og den skønne atmosfære. Her inviteres gæsterne til en verden inspireret af amerikansk diner-kultur, hvor der blandt andet er gourmetburgere, saftige bøffer og solide salater på menuen. Gå ikke glip af desserterne!
Best Western Hotel Herman Bang Hillerød
Krydderiet
Restaurant Krydderiet på Best Western Hotel Hillerød byder på en madoplevelse for alle sanser med hjemmedyrkede krydderurter, lokale råvarer og flotte serveringer. Afhængigt af sæsonen plukkes jordbær på landmandens marker samt planter og svampe i de nærliggende skove. Gå ikke glip af restaurantens temaaftener, hvor fisk og skaldyr, vildtbuffet og portvinsaftener er på menuen.
Best Western Hotel Hillerød Frederica
RYES
På Best Western Plus Hotel Fredericas restaurant RYES mødes du af en skøn New Yorker-stemning, hvor både gastronomien, indretningen og den kompromisløse atmosfære er en fest for alle sanser. I køkkenet er det køkken- og F&B-chef Karina Zurmühlen samt hendes dygtige kokke, der byder på veltilberedt kød, frisk fisk og andre sublime sæsonbestemte råvarer tilberedt med kærlighed.
Best Western Plus Hotel Fredericia Tips i Sverige
Västervik
Gustawa Kök & Bar
På Best Western Plus Västerviks Stadshotells restaurant Gustawa Kök & Bar blandes smagsvarianter fra forskellige madkulturer med klassiske svenske råvarer, hvoraf mange fra lokale leverandører. Udover den spændende og velkomponerede menu har restauranten også modtaget ros for sit arbejde med drikkevarerne, herunder produktionen af Gustawas Lager.
Best Western Plus Västerviks Stadshotell